Pivní festival v Pardubicích představí lokální pivovary

PARDUBICE – Pardubický pivní festival Nachmelené mlýny zve všechny milovníky dobrého piva v sobotu 14. září od 11 hodin do Automatických mlýnů v srdci Pardubic. V parádním prostředí prožijete krásnou romantickou sobotu na sklonku léta.

Představí se vám více než 12 řemeslných a lokálních pivovarů, které přivezou ty nejlepší navařené dobroty. Na jednom místě ochutnáte spoustu pivních stylů a speciálů například od těchto pivovarů: Raven, Hradecký Klenot, Mordýř, Bad Flash, Kočovný Kozi, Cobolis, Kutílkova palírna a pivovar, Mad Cat, Rampušák, Neratov, Kočovný Topič, Chomout…

Pro návštěvníky a milovníky zlatého moku bude připraveno tisíc piv zdarma! Samozřejmě nebude chybět bohaté občerstvení – kýta na grilu, klobásky, burgery, pizza a další.

No a co by to bylo za festival, kdyby tam chyběla hudba? I na to organizátoři mysleli, takže k tanci i poslechu zahraje pardubická punková legenda skupina Volant – a „Zem se zachmelí!“. Punk doplní další hudební styly – trocha bluegrassu, folku, country, rocku i popu. Vstupné pro dospělé činí 50 Kč, děti mají vstup zdarma.

Ilustrační foto