Rapl Hynek Čermák chystá výstavu svých hambatých fotografií

ČÁSLAV – Herec, který je znám svojí rolí drsného kriminalisty ze seriálu Rapl, představí začátkem října výsledky své zatím poměrně neznámé záliby, kterou je fotografování. V Čáslavi chystá vernisáž svých děl. Jedná se o historicky první velkou společnou výstavu Terezy z Davle a Hynka Čermáka. Herec se navíc rozhodl podpořit dobrou věc a věnovat celý výtěžek  z prodeje na této výstavě, na projekt Bellis Young & Cancer, který se zaměřuje na pomoc mladým ženám s karcinomem prsu. 

Součástí výstavy je i chystaný katalog, který bude obsahovat průřez dosavadní fotografickou tvorbou Hynka Čermáka. Bude také obsahovat reprodukce kompletního cyklu Neue Madchen a řady Gluteus Maximus, jejichž autorkou je Tereza z Davle. Součástí katalogu budou i fotografie z instalace výstavy a portréty obou tvůrců.

Katalog je možné získat jen podporou projektu, a touto formou získat za odměnu unikátní publikaci.  “Poučili jsme se z předchozích výstavních projektů, při nichž zájem o naše výpravné katalogy vždy výrazně překročil jejich náklad, a poprvé veřejnosti nabízíme příležitost podpořit nás,” vysvětluje organizátor výstavy David Novák. Vzhledem k tomu, že i v tomto případě je celý nevelký náklad připravovaného katalogu již nyní rozebrán, jedná se o jediný způsob, jak jej získat.