Neznámý řidič v Domažlicích naboural do zaparkovaného auta a ujel

DOMAŽLICE – Komu se podobná záležitost už přihodila, nejspíš nám dá za pravdu, že to člověka moc nepotěší. To takhle přijdete ke svému zaparkovanému autu a najednou si všimnete, že vám do něj nějaký šikula nejspíš nacouval a nepěkně ho pomuchlal.

Podobné pocity zažíval muž, který své osobní auto Citroen C3 nechal zaparkované  v ulici Msgre B. Staška před budovou hlavní pošty. Neznámý řidič mu vůz poškodil a z místa ujel. Domažličtí dopravní policisté se tímto obracejí na veřejnost a hledají svědky této nehody, ke které došlo dne 23. září 2019 v době od 15:00 do 15:35 hodin.

Událost potvrdila policejní mluvčí Dagmar Brožová: „Po střetu na místě dopravní nehody neznámý řidič nezastavil, nespolupracoval při zjišťování skutkového stavu, nesepsal s majitelkou poškozeného vozidla společný záznam o dopravní nehodě a z místa dopravní nehody ujel.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.