Vraždu 44 letého muže vyšetřují kriminalisté v Berouně

Beroun – Krajští kriminalisté řeší vraždu, která se stala ve středu nad ránem na Berounsku. Zavražděn byl 44 letý muž, policisté zadrželi dvě podezřelé osoby.

Krajští kriminalisté se od středeční druhé hodiny ranní zabývají případem napadení 44 letého muže, který na následky zranění zemřel. Oznámení o případu přijal operační důstojník linky tísňového volání od Zdravotnické záchranné služby Středočeského kraje. Zdravotníci vyjížděli a následně ošetřovali na Berounsku muže s bodnými zraněními. I přes veškerou péči, kterou mu lékaři poskytli, muž při převozu do nemocnice zemřel.

Údajné místo činu je v berounských zahrádkách.

Policisté v souvislosti s událostí zadrželi dvě podezřelé osoby, muže a ženu, oba ve věku 20 let.  Případ si přímo na místě převzali krajští kriminalisté, kteří současně zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestných činů vraždy a porušování domovní svobody.

Kriminalisté nyní zjišťují veškeré okolnosti případu, tedy i konkrétní účast podezřelých osob na napadení 44 letého muže, který na následky zranění zemřel. Z důvodu zjištění příčiny smrti byla u muže nařízena soudní pitva. „Nyní probíhají procesní úkony, policisté pracují na místě činu, provádějí výslechy osob,“ uvedla Vlasta Suchánková z oddělení tisku a prevence P ČR