Ochutnávka vín, burčák, cimbálovka i závody psů. Udělejte si výlet na Sedlecké vinobraní

BŘECLAV – Udělejte si výlet do malebné jihomoravské vinařské obce Sedlec u Mikulova. Pokud tam strávíte dva dny, zažijete propojení agility s vínem. Sedlecká vína ve spolupráci s Agility spolkem R.A.D.O.S.T. Sedlec Vás zvou na neděli 29. září na neoficiální závody v agility AFTER Sedlecké vinobraní – Sedlecka Vina Cup.

V sobotu 28. září pořádají Sedlecká vína Sedlecké vinobraní jako oficiální ukončení vinařské turistické sezóny. Součástí programu bude ukázka zpracování a lisování hroznů, prodej burčáku, prodej čerstvé šťávy, ochutnávka vín, gastronomické pochutiny. K dobré náladě bude hrát cimbálová muzika Jožky Šmukaře a zpěvák Jiří Zonyga. Vstup je zdarma. Začátek akce je v 10 hodin. Od 11 hodin zde bude hrát cimbálová muzika, která se bude v hodinových intervalech střídat s Jirkou Zonygou.

V neděli proběhnou neoficiální závody v agility. Kategorie závodníků budou veteráni, začátečníci, pokročilí. Běhy budou v kategoriích tuneliáda a jumping I a II. Soutěže posuzuje Barbora Štefanová z Vrchlabí. Prezence je od 8,30 do 9,00 hodin.