Pozor v Krumlově! Uzavírka přejezdu na Štilci Bukovci zkomplikuje dopravu

ČESKÝ KRUMLOV – Řidiči v Českém Krumlově by se měli v nejbližších dvou dnech připravit na větší provoz ve městě, a především se obrnit trpělivostí. Předpokládá se zde totiž tvoření kolon. V následujících řádcích vám povíme proč.

Jak se nám podařilo zjistit, z důvodu provádění opravy železničního přejezdu na Štilci – Bukovci v době 1. a 2. října 2019 povede objízdná trasa pro veškerou dopravu přes Český Krumlov. „Předpokládáme tvoření kolon, upozorňujeme proto řidiče, aby na své cesty vyráželi s předstihem a obrnili se trpělivostí,“ stojí ve vyjádření města k této situaci.

Jak uvedlo město na svém facebookovém profilu, jedná o reklamaci povrchu. Přejezd totiž před nedávnem rekonstrukcí prošel.

Vedení objízdné trasy:
Směr Č. Budějovice – Kaplice: z křižovatky silnic I/3 x I/39 doprava vedena po I/39 až ke křižovatce silnic I/39 x II/155, dále po II/155 zpět na silnici I/3.

Směr Kaplice – Č. Budějovice: z křižovatky silnic I/39 x II/157 na silnici II/157 zpět na I/3 – dále po I/3 na křižovatku I/3 x II/155 – na křižovatku s I/39- dále směr Č. Budějovice po I/3.