Nepřehlédněte: K Slovanské třídě brzy přibyde další uzavírka!

PLZEŇ – Práce na opravě tramvajové trati na Slovanské třídě stále pokračují a k současné úplné uzavírce Slovanské třídy v úseku Částkova – náměstí Milady Horákové se za pár dní chystá další!

V termínu od 7. října 2019 do 21. října 2019 dojde k uzavření i křižovatky Slovanská – Částkova – Motýlí. Během uzavírky povede obousměrná objížďka ulicemi Koterovská a Jasmínová. Současně budou probíhat práce na tramvajové trati v úseku Částkova – Sladkovského ve směru do centra. Od 22. října 2019 dojde k obnovení provozu v křižovatce Slovanská – Částkova – Motýlí.

Provoz tramvajové linky číslo 1 bude i nadále pokračovat po pravé koleji ve směru z centra po trase Slovanská třída, náměstí Milady Horákové, Slovanská alej, Koterovská, Sladkovského a dále do centra. Dokončení prací na opravě tramvajové trati Slovanské ulice se očekává nejdéle v sobotu 30. listopadu. O dva týdny dříve, 16. listopadu, se zcela otevře Slovanská ulice v úseku Částkova – Malostranská ve směru z centra.

Do 30. listopadu budou probíhat dokončovací práce na tramvajové trati v částečné uzavírce v úseku Sladkovská – Malostranská. Rekonstrukce silnice v úseku Sladkovského – Malostranská ve směru do centra města proběhne na jaře příštího roku a vyžádá si částečnou uzavírku.