Když se dospělý syn neštítí ničeho. Pod pohrůžkou násilí dnes oloupil vlastní rodiče!

KLADNO – Dnes 14. 10. po půlnoci zažila osmašedesátiletá žena a její o čtyři roky starší muž něco, na co dlouho nezapomenou. Vždyť jim chtěl ublížit pro peníze vlastní syn! Ten si do bytu, kde manželé bydlí, přišel nejprve pro peníze na taxíka, který čekal před domem. Matka z peněženky vytáhla poslední stokorunu a jedenatřicetiletý syn odkráčel. Jenže za chvíli byl zpět.

Dej sem prachy!

Noc byla mladá, a tak po uhrazení dluhu taxikáři se synáček vrátil domů k rodičům, že potřebuje další peníze. Když mu matka ukázala prázdnou peněženku, rozčílilo ho to k nepříčetnosti! Začal hrozit matce i otci násilím. Velmi přesvědčivě. Strach a obavy o život donutily ženu, aby s ním došla k bankomatu a vybrala peníze. Pak se ztratil v nočním městě.

Těžké rozhodnutí

Nebylo jiné řešení. Zděšení rodiče se obrátili na policii. Naštěstí se policistům podle popisu podařilo v přilehlých ulicích „povedeného“ synka bleskurychle zadržet a noc již strávil v policejní cele. V současné době je podezřelý ze zločinu loupeže a hrozí mu trest odnětí svobody na dva roky až deset let.