Stačila minuta a dvanáctiletý chlapec z Hulína přišel o kolo. Neviděli jste zloděje?

HULÍN – Policie dnes informovala o krádeži, ke které došlo včera odpoledne v Hulíně. Dvanáctiletý chlapec si kolo opřel u paneláku a vydal se zpět za otcem do sklepa. „Zloději stačila necelá minuta k tomu, aby závodní na zakázku skládané kolo červené barvy značky Focus typu Raven odcizil,“ sdělila policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Ve středu kolem čtvrt na pět se chlapec chystal na projížďku se svým otcem. „Kolo vyvezl před panelový dům v ulici Čs. armády č. p. 1000, kde ho u vstupního vchodu do domu neuzamčené ponechal,“ popsala Kyšnerová. V té chvíli se na chvilku vrátil za otcem do sklepa, zloděj využil příležitosti a kolo v hodnotě třicet dva tisíc korun ukradl.

Případem se nyní zabývají hulínští policisté, kteří pátrají jak po odcizeném kole, tak po zloději. „V souvislosti s touto trestnou činností žádáme o pomoc také případné svědky, kteří si v uvedenou dobu u bytového domu všimli čehokoliv podezřelého, pohybu osob nebo vozidel, aby zavolali hulínským policistům na telefonní číslo 974 675 741,“ vyzvala Kyšnerová.