Střet dvou vozů nepřežil ani jeden řidič.

ZLONICE – Dopravní nehoda v Zlonína, která se stala kolem 22:00 hodin včera večer, skončila tragicky.

V okrese Praha východ u Zlonína zasahovali profesionální hasiči z Mělníka a Staré Boleslavi, i HZS hlavního města Prahy Holešovice. Na místě zjistili, že se jedná o čelní srážku dvou osobních vozidel a jednoho dodávkového vozu.

Hasiči ve spolupráci s posádkami zdravotnické záchranné služby pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení zachraňovali řidiče a spolujezdkyni. Vrtulník odvezl do Ústřední vojenské nemocnice v Praze spolujezdkyni s velmi vážným poraněním.  Bohužel po vyproštění řidiče, lékařka konstatovala, že podlehl zraněním, které utrpěl při srážce. Druhého řidiče bez známek života našli pod vozem, které po střetu vyletělo ze silnice a rozlomilo se o strom.

„V té samé době jednotka z neratovické stanice zasahovala nedaleko, u další vážné dopravní nehody na dálnici D8 u Klíčan. Hasiči dále provedli zajištění místa nehody, protipožární opatření a po zadokumentování nehody kriminální policii místo nehody uklidili. Příčiny tragické nehody vyšetřuje Policie ČR,“ uvedl Petr Svoboda tiskový mluvčí oddělení IZS HZS Středočeského kraje.