Žena, která uvařila svého manžela – černá komedie o žárlivosti, zradě, nevěře a ponížení

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Ponořte se s režisérem Petrem Kracíkem do světa, který vlastně ani příliš vtipný není. Panuje v něm žárlivost, zrada, nevěra, klam, ponížení… Uvidíte, jak dostává nový význam rčení, že láska prochází žaludkem.

Kenneth a Hillary žili ve spokojeném manželství téměř dvacet let, než se Kenneth zamiloval do Laury, která je sice ztěleněním jeho sexuální touhy a plná elánu, ale málo uklízí, málo pere a hlavně – vůbec neumí vařit. Kenneth, který je zvyklý na teplou, chutnou a kvalitní večeři je zoufalý, z jejích kuchařských pokusů mu je špatně a postupem času jí začne lhát o svém večerním programu a chodí se najíst k bývalé manželce… Ta dnes chystá večeři na oslavu tříletého výročí svatby Kennetha a Laury a hlavním chodem bude „překvapení“. 

Nenechte si ujít originální řešení manželského trojúhelníku v podání Nely Boudové, Ilony Svobodové a Otmara Brancuzského. Černou komedii Debbie Isitt: Žena, která uvařila svého manžela pro vás chystá 20. 10. od 19:00 hod. Malá scéna DK Metropol v Českých Budějovicích.