Poznáte muže na záznamu? Policisté prověřují krádež v jihlavské prodejně

JIHLAVA – Jihlavští policisté pátrají po dvou mužích, které zachytily v obchodě kamery. Jejich totožnost by policisté v zájmu prověřování případu krádeže ze soboty 21. září potřebovali zjistit. Zmizelo zboží za bezmála 15 tisíc korun.

Kradlo se v obchodním centru na ulici Hradební. „Před šestou hodinou večer přišli do prodejny s drogistickým zbožím po sobě dva muži. První z nich nejprve chodil mezi regály a poté u jednoho zastavil. Začal brát zboží na holení jako strojek a náhradní hlavice, které ukrýval do oblečení. Po chvilce se vzdálil a u regálu ho vystřídal druhý muž, také on „nakupoval“ zboží stejným způsobem. Poté oba muži z prodejny odešli, aniž by zaplatili,“ sdělila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Hledaným mužům může být kolem 40 let. Jeden z nich měl vlnité vlasy sčesané dozadu, v délce na krk. Měl brýle, tmavou bundu s bílými podélnými pruhy na rukávech, modré rifle a světlé sportovní boty. Druhý muž měl tmavou čepici s kšiltem, černou bundu s kapucí, pod ní červené triko s nápisem, tmavé kalhoty a sportovní boty.

Pokud muže na fotografiích nebo videozáznamu poznáte, nebo víte, kde by se mohli pohybovat, volejte tísňovou linku 158.