Lucka Vondráčková má dva chlapy a ti jí stačí…

Praha – Zpěvačka Lucka Vondráčková (39)po nuceném návratu z Kanady nezahálí. Krom zajímavých pracovních nabídek, které přichází, nahrála nový klip k písni Stanice svět. Všechny ale zajímá především její intimní život. A přesto, že se Lucka o svém soukromí  příliš bavit nechce, přiznala, že v jejím životě jsou chlapi rovnou dva! 

Naposledy se zpěvačka objevila tento týden po boku zpěváka Radima Flandera na křtu jejich společného klipu k písni Stanice svět. Ti co čekali, že ji na slavnostní akci doprovodí buď parkourista Zonyga nebo hokejista Peksa, který v klipu dokonce učinkoval, ti by byli na omylu. Lucka byla usměvavá a nádherná v modrém sexy overalu, ale sama. „Překvapuje mě, jak se jednou objeví nějaká zpráva a ta se tak dlouho opakuje až si všichni myslí, že je to pravda,“ zaobaleně popřela  veškeré dohady o jejím poměru se Zonygou  nebo v poslední době „propíraném“ vztahu s hokejistou Peksou. Oba muže ale s Lucií svedla dohromady práce.

Krom té má teď novou vášeň.  „Nikdy jsem necestovala po Čechách. Do třiceti jsem stále studovala nebo pracovala a pak jsem odjela do Kanady. Teď s kluky poznáváme Česko a já žasnu, jak tu je nádherně. Máme pořád co objevovat,“ svěřila se a rázem bylo jasné, že všechen její volný čas patří pouze dvěma mužům jejího života, jejím synům! „Nikoho nehledám, je mi takhle dobře a jsem vděčná za to, jak je teď vše v klidu,“ uzavřela s úsměvem.