Pískem se budou procházet strašidla. Připojíte se?

PÍSEK – Vydejte se s dětmi na strašidelnou pouť plnou dobrodružství! Budete osvobozovat tajemného ducha, uctíte duše milovaných zemřelých, zapálíte očistný oheň pro světlo a teplo v nadcházející zimě a zjistíte, jak moc jste odvážní.

Před samotným pochodem vás čeká malování na obličej, zpěv strašidelných písniček, taneční vystoupení strašidýlek a výstava malých duchů. Po cestě budou malá strašidla zachraňovat ducha, Strážce magické knihy lektvarů, a keltská bohyně Cailleach jim pomůže se zapálením očistného ohně. Podle toho, jak moc budou odvážná, buď otevřou bránu bývalého hřbitova u Trojice a projdou kolem duchů zemřelých, nebo se vydají podél Otavy. Na závěr si po tom dlouhém putování všechna strašidla odpočinou v kině Portyč u pohádky Hotel Transylvánie 3.

Tak nezapomeňte – strašidelné masky na sebe a s sebou děsivé lampiónky, lucerničky, hřbitovní svíčky a děsně děsivou náladu! Putování strašidel začíná 2. 11. v 15:30 hod. srocením všech strašidel a duchů v Palackého sadech v Písku.