Policie hledá svědky nehody motorkáře a „osobáku“ v Táboře

TÁBOR – Táborští dopravní policisté prošetřují dopravní nehodu, která se stala na konci září nedaleko vlakového nádraží. Dnes k této nehodě zveřejnili podrobnosti a žádají případné svědky o pomoc a spolupráci.

Nehoda se stala krátce po půl šesté hodině podvečerní ve čtvrtek 26. září 2019 v prostoru křižovatky ulic U Bechyňské dráhy a Chocholouškova v Táboře, nedaleko od místního vlakového nádraží. Došlo zde ke střetu řidiče osobního vozidla tovární značky Peugeot 407 černé barvy a motocyklisty na stroji tovární značky Honda XL125V.

„Oba účastníci kolize přijížděli k místu události ulicí U Bechyňské dráhy, a to ve směru od ulice Budějovické, respektive U Mýta,“ popsal policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Policisté nyní hledají očité svědky události, aby se přihlásili a podali ve věci vysvětlení. „Učinit tak mohou, nejlépe po telefonické domluvě na číslech 974 238 250 či 974 238 111, na služebně dopravních policistů v budově územního odboru Policie České republiky na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře,“ dodal mluvčí Doubek.