Berounské kino dostalo nové plátno

BEROUN – Aktualita, kterou dnes vyhlásil Městský úřad Beroun, potěší hlavně milovníky  3D biásků.

Návštěvníci Městského kina budou ode dneška sledovat mnohem kvalitnější obraz. V pátek zde instalovali stříbrné plátno, na němž funguje nový 3D systém. Doteď byl při promítání 3D filmů obraz hodně tmavý. Plátno by mělo zlepšit světelnost projekce i obraz jako takový.

V příštím týdnu v kině ještě dokončí montáž nového 3D systému, který bude odlišný od toho stávajícího. Mimo jiné budou potřeba jiné brýle, které se nově nebudou půjčovat, ale diváci si je před projekcí zakoupí a po skončení filmu odnesou domů.  Jde o podobný systém, jaký využívají pražské multiplexy. Nové plátno je navíc nadčasové a bude ho možné využívat v budoucnu pro laserové projekce. Každý měsíc má berounské kino ve své nabídce 3 – 4 3D filmy. Tento měsíc je to např. film Zloba: Královna všeho zlého s Angelinou Jolie v hlavní roli.

Jak se zlepšila kvalita obrazu, mohou diváci vyzkoušet již dnes.
Od 17:30 se promítá americký film Joker: Což je americký psychologický thriller z roku 2019 režiséra Todda Phillipse, natočený na motivy komiksů z vydavatelství DC Comics o Jokerovi.

Od 20:00 film Hra: Snímek o potížích regionálního českého divadla, chilského režiséra Alejandra Fernándeze Almendrase. Film, který vznikl v koprodukci Chile, Francie a Jižní Koreje, uvidíte  Jiřího Mádla, Mariku Šoposkou nebo Elizavetu Maximovou.