Příští týden se připravte na čtyři vlakové výluky

ZNOJMO, BRNO-VENKOV, BŘECLAV – Ze Znojma příští týden nepojedou vlaky do Grešlového Mýta a ani druhým směrem do Hrušovan nad Jevišovkou. Výluka se dotkne také trati z Břeclavi do Mikulova a také z Moravského Krumlova do Moravských Bránic kvůli opravám tratí.

Všechny vlaky linky S41 budou ve dnech 4. a 5. 11. vždy v době 07:30 až 15:15 nahrazeny náhradní autobusovou dopravou, která bude organizována podle výlukového jízdního řádu. Autobusy ve směru Mor. Bránice – Mor. Krumlov pojedou po dvou odlišných linkách: Linka A pojede ze železniční stanice Mor.Bránice přes Ivančice do Moravského Krumlova na zastávku Mor. Krumlov, náměstí. Odtud rozveze cestující na zastávky linky 440 Kavalírka, Václavská, Stezka (všechny zastávky slouží pouze pro výstup). Linka B pojede ze stanice Moravské Bránice přes Ivančice, Moravský Krumlov, náměstí a Rakšice do Bohutic.

Autobusy ve směru Mor. Krumlov – Mor. Bránice – Brno pojedou po dvou odlišných linkách: Linka K pojede z Bohutic přes Rakšice a Moravský Krumlov, žel. st. přímo do Brna přes autobusovou zastávku Heršpická k žel. stanici Brno hl.n. Linka B pojede z Bohutic přes Rakšice, Moravský Krumlov, náměstí a Ivančice do Moravských Bránic, kde je umožněn přestup na vlak. Přestup mezi autobusy linky B a autobusy linek 440, 441, 442, 443 a 445 ve směru z Brna je zajištěn na zastávce Moravský Krumlov, u parku.

Ve dnech 6. a 7. 11. vždy od 7:30 do 15:15 hodin budou všechny vlaky linky S41 nahrazeny náhradní autobusovou dopravou, která bude organizována podle výlukového jízdního řádu. Autobusy ve směru Mor. Bránice – Mor. Krumlov pojedou po dvou odlišných linkách: Linka A pojede ze železniční stanice Ivančice do Moravského Krumlova na zastávku Mor. Krumlov, náměstí. Odtud rozveze cestující na zastávky linky 440 Kavalírka, Václavská, Stezka (všechny zastávky slouží pouze pro výstup). Linka B pojede ze stanice Ivančice, Moravský Krumlov, náměstí a Rakšice do Bohutic. Autobusy ve směru Mor. Krumlov – Mor. Bránice – Brno pojedou po dvou odlišných linkách: Linka K pojede z Bohutic přes Rakšice a Moravský Krumlov, žel. st. přímo do Brna přes autobusovou zastávku Brno, Heršpická k žel. stanici Brno hl.n. Linka B pojede z Bohutic přes Rakšice, Moravský Krumlov, náměstí do Ivančic, kde je umožněn přestup na vlak. Přestup mezi autobusy náhradní doravy (linkou B) a autobusy linek 440, 441, 442, 443 a 445 ve směru z Brna je zajištěn na zastávce Moravský Krumlov, u parku. Přeprava jízdních kol je v autobusech náhradní dopravy vyloučena u obou výluk. Přehled zastávek náhradní dopravy je uveden na www.idsjmk.cz.