Liberec chystá Svatomartinský trh

LIBEREC – Další ze série speciálů k farmářským trhům si město připravilo na neděli 10. listopadu od 10 do 15 hodin. Tentokrát je to již tradiční Svatomartinský trh, který se v letošním roce uskuteční „u vodotrysků“ hned vedle radnice, před NG Plaza v ulici 5. května.

Nakoupit a občerstvit se budete moci u více než třiceti stánků. Těšit se můžete na bohatou nabídku nejen mladých vín, o kterou se i v letošním roce postará především vinařství Decante, které je jedním z partnerů akce. Radniční sklípek se pak jako další partner akce postará o dobroty především z husí a o další laskominy. K dobrému jídlu patří i dobré pivo, se kterým přijede sládek ze zásadského pivovaru Rezek.

Na jarmarku můžete zakoupit výrobky tradičních řemesel, jako je například keramika, dřevěné hračky, jablonecká bižuterie, ale i textilní výrobky a chybět nebude ani zábava pro děti. Připravena pro vás bude samozřejmě i hudba, o kterou se postará NS Trio, které zahraje širokou škálu popových a folkových písniček a Cimbálová muzika Miroslav Kotlára. Přijďte slavnostně otevřít první láhve mladých vín, dobře se najíst, napít a pobavit.

Foto: Magistrát města Liberec