Nalaďte se na vánoční notu na koncertě Anny K.

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Zpěvačka Anna K., která se zatím vánočním koncertům vyhýbala, po loňském úspěchu však svůj přístup mění. Využijte tedy možnost vychutnat si její akustické předvánoční turné, kde zazní i písně z nejnovějšího alba.

Čekají vás netradiční aranže hitů Anny K., které ozvláštní během turné v divadlech i nástroje, které zpěvačka běžně nepoužívá, jako jsou banjo, rezofonická kytara, mandolína, nebo Hammondovy varhany. Na každé zastávce rozšíří navíc její šestičlennou kapelu i dětský pěvecký sbor. „Na turné zazní akustické aranže mých největších hitů. Celý program bude hodně o světle a světlých okamžicích s naší hudbou, a o krásné energii, kterou by předvánoční čas měl mít,“ zve fanoušky Anna K.

V DK Metropol v Českých Budějovicích se můžete těšit nejen na největší hity této oblíbené zpěvačky, ale i na nejnovější písně z jejího úspěšného alba Světlo vytvořeného ve spolupráci s Tomášem Varteckým a britskými producenty Stevem Lyonem a Jay Reynoldsem. Vánoční koncert Anna K. – akusticky začíná 12. 11. v 19:00 hod.