Jak tahle schůze dopadne? Zjistěte v kině!

KAPLICE – Jakou máte zkušenost s domovní schůzí? Perete se, nebo se umíte dohodnout v klidu? Na jednu takovou se přijďte podívat do kina! Celovečerní debut divadelního režiséra a herce Jiřího Havelky ji dokumentuje mimořádně autentickým způsobem.

Paní Zahrádková s manželem a novomanželé Bernáškovi chtějí dům zachránit. Paní Roubíčková pedantsky kontroluje řádný průběh schůze. Paní Horvátová všechno iniciativně komentuje. Naivní pan Švec zastupuje svoji maminku. Paní Procházková s panem Novákem hledají způsoby, jak svůj majetek zhodnotit. Pan Nitranský touží po půdě v domě a pan Kubát důsledně sabotuje všechna rozhodnutí. V pozadí číhají bratři Čermákovi, jen starý pan profesor Sokol zatím nic nekomentuje… „Samozřejmě jsou v tom osobní zážitky. Za dobu, co žiju v Praze, jsem zažil vícero schůzí vlastníků bytových jednotek a přišlo mi, že málokdy je na tak malém prostoru vidět tak moc o nás, o lidech,“ říká o filmu režisér a scenárista Jiří Havelka.

V komedii pro ty, kdo to nezažili a dramatu pro ty, kdo tím žijí uvidíte Kryštofa Hádka, Stanislava Majera, Andreje Poláka, Vojtu Kotka a další. Přijďte do Kina Kaplice 21. 11. od 19:00 hod. Vlastníci uspokojí všechny věkové kategorie i voliče všech politických stran!