Ondřej Vetchý oslaví letošní Vánoce opravdu pohádkovým návratem!

Oblíbený herec Ondřej Vetchý je stále hojně obsazován, nicméně v roli čerta jsme ho neviděli už neuvěřitelných pětatřicet let! Naposledy si rohatého zahrál v kultovní pohádce S čerty nejsou žerty. Letos na Vánoce se ale vrací jako král pekel ve výpravné filmové rodinné pohádce Čertí brko. 

Blíží se čas Vánoc a s tím spojené období televizních premiér a nových pořadů. Kromě zbrusu nové štědrovečerní pohádky Princezna a půl království se můžeme těšit na další dvě televizní premiéry.  

Pohádka Čertí brko je o spravedlivém, i když trochu byrokratickém peklu, krásné hospodské, lenochovi, úplatných radních a mladém čertovi, který všechny nakonec zachrání a zaslouží si lásku své vyvolené. „Čertí brko je klíčová kouzelná proprieta našeho příběhu. Je to nástroj, který zapisuje hříchy lidí, eviduje je a v okamžiku, kdy přesáhnou určitou hranici, tak dá povel k odnesení hříšníka do pekla,“ prozrazuje režisér Marek Najbrt, který do hlavních rolí obsadil Judit Bárdos, Jana Cinu a Ondřeje Vetchého.  

Další premiéru bude mít i kouzelná pohádka Čarovný kamínek, která zavede diváky do hlubokých lesů, kde žijí prazvláštní a pozoruhodné lesní bytosti. V příběhu s čarovným kamínkem, který dokáže spravedlivě splnit všechna přání, se diváci mohou těšit například na Zuzanu Bydžovskou nebo Pavla Kříže.