Policie pátrá po posádce tmavé Škody Octavia combi. Víme, proč!

TÁBORSKO – Policisté na Táborsku vyšetřují v těchto dnech krádež věcí ze zaparkovaného vozidla. Dnes zveřejnili podrobnosti o případu a v souvislosti s ním pátrají po posádce tmavé Škody Octavia combi.

Ta v době krátce před pátou hodinou odpolední úterý dne 5. listopadu 2019 vykradla osobní automobil Škoda Octavia, odstavený u silnice druhé třídy číslo 137 nedaleko severovýchodního okraje obce Ratibořské Hory v prostoru odbočky na obec Temešvár.

„Po rozbití okna dveří z vozu odcizili zde zanechaný sportovní batoh modré barvy značky Nike s mobilním telefonem značky Huawei, peněženkou s finanční hotovostí, osobními doklady a dalšími cennostmi,“ popsal policejní mluvčí Miroslav Doubek. Majiteli vznikla škoda ve výši bezmála 5 000 korun.

Podle informací policie mohli pachatelé na místo přijet osobním automobilem tovární značky Škoda Octavia combi tmavé barvy. Přičemž vozidlo následně odjelo směrem na obec Ratibořské Hory. „Žádáme tímto každého, kdo v době okolo páté hodiny odpolední úterý dne 5. listopadu 2019 po silnici mezi Ratibořskými Horami a Dolními Hrachovicemi projížděl a mohl by k objasnění výše uvedeného skutku poskytnout jakékoliv další informace, aby je předal mladovožickým policistům na jejich služebně či telefonní lince 974 238 720,“ sdělil policejní mluvčí.

V případě, že jste si všimli podezřelého výskytu a jednání posádky výše uvedeného osobního vozu tovární značky Škoda Octavia combi tmavé barvy, zřejmě takzvané jedničkové řady, obraťte se také na výše uvedené kontakty, případně na linku 158.