Na šikovné ruce čeká Zoo Chleby

CHLEBY – Pro návštěvníky mají v předvánočním čase na programu adventní dílny a hledají také dobrovolníky. Váš sváteční stůl si ozdobíte vlastnoručně vyrobeným adventním věncem a vyrobit jej můžete i pro své blízké.

V neděli 24. listopadu od 10.00 a 13.30 hodin vás čeká výroba adventních věnců, zdobení perníčků. V dalších dnech se bude výroba točit jen kolem adventních věnců: v pátek 29. listopadu od 17.00 hodin, v pondělí 30. listopadu od 10.00 hodin a poslední adventní dílna je naplánovaná na 1. prosince od 10.00 a od 13.30 hodin. Bez předchozí rezervace místa, nelze adventních dílen využít.

24. prosince na Štědrý den v Zoo bude také otevřeno, od 9:00 do 14:00 hodin. Tradiční a stále oblíbenější sváteční akce v zoo je zimní návštěva našich obyvatel, komentovaná setkání, dárečky pro zvířata. Přijďte si užít vánoční atmosféru a zkraťte si tím čekání na Ježíška.

A ještě jedna prosba od provozovatele Zoo – hledáme dobrovolníky. Pro languří rodinu i další opice potřebujeme nachystat obří zásoby listí. Nebojíte-li se práce a  chcete udělat dobrou věc, přijďte pomoci jednomu z nejohroženějších zvířat v naší republice. Je to ideální akce, třeba pro firemní týmy – tak trochu jiný teambuilding, ale aktivita je vhodná i pro jiné skupiny – získáte dobrý pocit a zároveň si užijete nevšední den v zoo. Zájemci volejte koordinátorovi na telefon 777 581 942.