Vezměte děti na loutkovou revue!

ČESKÝ KRUMLOV – Spousta legrace a jedinečných zážitků čeká děti na loutkové revue, kterou připravila pražská loutkoherecká skupina LOUDADLO, spolupracující s Českou televizí na pořadu Studio kamarád. Aktivní zapojení do pohádek, písniček a soutěží však není všechno. Přijde i speciální host!

Vánoce nejsou jen rodinné svátky, také se setkáváme se svými známými a přáteli. I za dětmi přijdou na návštěvu jejich kamarádi, a sice známé postavičky z televizní obrazovky JŮ a HELE! V představení se střídají komické dialogy, písničky, pohádky a soutěže, do kterých se děti sami zapojí. Pro svou jednoduchou a poutavou formu vyprávění blízkou dětskému vnímání světa je revue určena nejen nejmenším dětem, ale zaujme i ty větší, a jak už to bývá v případě tohoto divadla, osloví i dospělé.

K tradicím českých Vánoc patří nejen nezapomenutelné zvyky, ale hlavně dobrá nálada, zpříjemňující dlouho očekávaný příchod Ježíška. Zkraťte dětem čekání na loutkové revue Vánoční čas v Městském divadle Český Krumlov 17. 11. od 15:00 hod.!