Dopřejte dětem netradiční zážitek v pekle i nebi

KONĚPRUSY – V Koněpruských jeskyních čeká i letos na děti peklo a nebe.
Toto netradiční pojetí děti příjemně překvapí.

Je to pro ně velmi dobrodružná cesta, první zastavení je v pekle, kde se musejí děti zodpovídat čertům i samotnému Luciferovi.  Ten má seznam se hříchy všech dětí již dopředu připraven. Ty hodné děti, které si zaslouží i Mikuláše si za ním musejí dojít do nebe, a tak s rodiči projdou vytyčenou trasu jeskyněmi. Mikuláš s anděly má druhý seznam, kde děti pochválí, jak byly hodné a za odměnu dostanou balíček.

Svoji procházku peklem je nutno si zarezervovat, denně od 8:00 do 14:00 hodin na telefonu 730 572 485. O každém dítěti musíte uvést informace – jeho jméno a na dva samostatné papíry napsat velkým písmem jeho hříchy pro peklo a pochvaly pro nebe. Podrobné informace najdete i s lístky k vytištění zde.

V jeskyních budou všichni na vás připraveni od soboty 30. listopadu do neděle 8. Prosince. Jen v pondělí 2. 12. si bere dovolenou nadpřirozené bytosti dovolenou. Vstupy jsou po půl hodině, první skupina v 9:00, poslední skupina v 17:00 hodin. U pokladny odevzdáte také dárek pro dítě, které dostane od Mikuláše. Cena je 100 Kč za osobu. Pro vozíčkáře je s problémy dostupné jen Nebe, možno po předchozí domluvě.