Kateřina Brožová: Žena mnoha tváří nejen v “Tváři!”

Herečku Kateřinu Brožovou teď vídáme každou sobotu v nováckém pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Tato soutěž je již sama o sobě značně náročná nejen na umělecké kvality soutěžících, ale také na jejich čas. Kdo by si ale myslel, že Kateřina už kvůli ní nic dalšího nezvládne, moc by se divil! Ta totiž v poslední době stihla ve Vinohradském divadle znovu obnovenou premiéru Hašler…, uspořádat charitativní akci, starat se o dům a zahradu i oslavit osmnáctiny dcery! 

Největší  komplikací v takto nabitém programu je asi přesun z místa na místo při věčně kolabující dopravě . “Bydlím za Prahou a na silnicích je to opravdu hrozný. Doprava by se měla začít regulovat,” říká Kateřina, která tráví v autě mnoho hodin. Je totiž opravdu neuvěřitelné, jak dokáže skloubit všechny své aktivity. Krom úžasného sobotního vystoupení, kdy jsme ji mohli vidět v duetu s Ondřejem Rumlem jako Vondráčkovou a Matušku, se naposledy zúčastnila Benefičního koncertu Hvězdy pro Slunce. 

Tento charitativní projekt přilákal do divadla Bez Zábradlí diváky i svěřence Nadační fondu Slunce pro všechny. A byla dokonce hlavní organizátorkou tohoto koncertu, jehož výtěžek jde na zdravotně postižené. „Večer se opravdu vydařil. Přípravě a organizaci jsem věnovala hodně času, ale vyplatilo se. Koncert byl skvělý, módní přehlídka pro děti také a charitativní kalendář je pokřtěn. Dokonce jsem si i zazpívala s živým orchestrem Septet Plus Dalibora Kaprase,“ pochlubila se po akci Kateřina Brožová, která je jednou z ambasadorek Nadačního fondu Slunce. Hosty úspěšné akce byla i její kolegyně z “Tváře“ Kateřina Marie Fialová, dále pak kytarový virtuóz Lubomír Brabec, šansoniérka Radka Fišarová, herečka Nikol Heřmánková Kouklová, zpěvačky a zpěváci Hanka Křížková, Zuzana Stirská, Dáša Zázvůrková, Zuzana Žáková, Marian Vojtko, Radim Schwab nebo Bohuš Matuš.   

Tím ale aktivity blonďaté herečky zdaleka nekončí. Kromě již jmenovaného představení ve Vinohradském divadle s písničkami Karla Hašlera Hašler… , ji můžeme vídat i v představení Ahoj, krásko! (Linda). Vinohradské divadlo ale není jediné, kde oblíbená herečka hraje.

Přes veškeré úspěchy v profesním životě, v tom soukromém to tak růžové není. Zejména v partnerském životě si moc štěstí neužívá a zůstala na vše, co se domu týče, domácnosti i dcery sama. “Malá Kačenka” nedávno oslavila své osmnáctiny a s maminkou ji pojí nejen láska ke koním, ale hlavně kamarádský vztah. Zřejmě právě tady čerpá herečka svoji neutuchající energii.