Vánoční trhy ve Valmezu nabídnou Annu K i Lukáše Pavláska. Užijte si advent plný zábavy!

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Oblíbené Vánoce ve Valašském Meziříčí začnou už 6. prosince a přinesou řadu výjimečných hostů i novinek. Jakmile se rozsvítí vánoční strom, adventní trhy vás nalákají kouzelnou atmosférou provoněnou svařákem a dobrým jídlem, kterou dokreslí hvězdná hudební vystoupení. Každý den vás překvapí novým tématem. Pravidelní návštěvníci se mohou těšit i na několik novinek, které si pro ně chystá vánočně laděné náměstí.

Adventní program zahájí 6. prosince Mikulášský jarmark spojený s rozsvícením vánočního stromu a mikulášskou nadílkou. Následující den začnou tematické Vánoční trhy, které potrvají až do 23. prosince. Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení kapely Slza, zpěvačky Anny K, stand up komika Lukáše Pavláska, ale také na Prague Queen – World Tribute Band či Brouci Band – The Beatles revival. „Chybět samozřejmě nesmí ani vystoupení dětí z valašskomeziříčských mateřských a základních škol či místních folklorních souborů a hostů z našich partnerských měst,“ pozvala místostarostka Yvona Wojaczková.

Pokud patříte mezi pravidelné návštěvníky trhů ve Valmezu, jistě uvítáte některé novinky. Jednou z nich bude kryté posezení s ohřívači, které nahradí v posledních letech méně využívané kluziště. „Největší novinkou však jistě bude zavedení dvouvrstvých papírových kelímků s vánočním potiskem na teplé i studené nápoje u všech prodejců občerstvení. Recyklovatelné kelímky letos nahradí jednorázové plasty a vhodně tak doplní plechové hrnečky s vánoční tématikou, které budou stejně jako loni k dostání za sto korun ve stáncích s občerstvením,“ uvedla místostarostka Yvona Wojaczková.

O pomyslnou tečku za letošním rokem se pak v úterý 31. prosince postarají Silvestrovské oslavy s novoročním přáním starosty Roberta Stržínka. V sedm večer pak slavnostní maraton zakončí ohňostroj.

Vánoce ve Valmezu pořádají město Valašské Meziříčí a Kulturní zařízení města Valašského
Meziříčí. Zdroj: Město Valašské Meziříčí