AKTUALIZUJEME: Kriminalisté mají foto lupiče z Hradce. Pomozte v identifikaci

JINDŘICHŮV HRADEC – Od úterní noci vyšetřují kriminalisté z Jindřichova Hradce loupežné přepadení čerpací stanice MOL ve městě. Jak jsme vás informovali, hledají pachatele. Dnes dokonce zveřejnili fotografie ze záznamu kamer na benzinové čerpací stanici.

K přepadení došlo v úterý 12. listopadu 2019 před třetí hodinou ranní. „Tehdy do prodejních prostor čerpací stanice MOL v Jindřichově Hradci vstoupil neznámý pachatel,“ sdělila policejní mluvčí Hana Millerová. Bližší informace k přepadení najdete v našem článku (zde). „Z místa činu pachatel odešel směrem k ulici Rezkova,“ dodala Millerová.

Přepadení čerpací stanice MOL v Jinhřichově Hradci (zdroj Policie ČR)

Jindřichohradečtí policisté dnes zveřejnili fotografie, které by mohly přispět k dopadení pachatele a žádají veřejnost o spolupráci. „Kdo z občanů viděl v inkriminované době muže s černou zimní čepicí na hlavě, oblečeného do světle modrých riflí a tmavozelené bundy s hnědými kostkami, šedohnědých tenisek a šedozeleného roláku, jenž byl vysoký kolem 170 centimetrů, a to v okolí benzinové čerpací stanice MOL nebo jak jde ulicí Rezkova, nechť kontaktuje kriminalisty cestou tísňové linky policie 158,“ apeluje policejní mluvčí.