Klášter Svatá Dobrotivá zve na advent

ZAJEČOV – Klášter Svatá Dobrotivá je středobodem dění v obci a každoročně jej obohacuje nejen předvánočními akcemi. Najdete jej v okrese Beroun, nedaleko města Hořovice, v obci Zaječov, jejíž dějiny sahají do roku 1578.

Prodejní výstava, která se zde koná 23. a 24. listopadu, vždy od 10:00 do 18:00 hodin nabídne ruční práce, právě v krásných prostorách místního augustiniánského kláštera. Vánoce se pomalu blíží, tak zavítejte načerpat inspiraci, co originálního nadělit pod stromeček. Setkáte se zde s ukázkou různých řemesel a pro potěšení dětí přijedou poníci.

Na programu bude také několik workshopů, kde si můžete vyzkoušet i vlastní zručnost, nakupovat můžete ze sortimentu keramiky, čokolády, fima nebo pedigu. K dostání budou sirupy, marmelády, adventní věnce, náušnice a další dekorace. Pořadatelé nezapomenou ani na teplé nápoje a dobroty k zakousnutí.

Neděli 8. prosince si můžete užít při hudbě smíšeného pěveckého sboru BONBON, který zde zazpívá od 15:00 do 16:00 hodin, za doprovodu akordeonu, trubky a lesních rohů. Na Adventní koncert ve Svaté Dobrotivé zve spolek Zděná.