Vloupal se do prodejny, ukradl dámské elektrokolo a odjel!

STOD – Hledaný zloděj si řádně přivstal a už po čtvrté hodině ranní se začal dobývat do prodejny jízdních kol v Chotěšově. A i když se spustil alarm, neodradilo ho to od jeho záměru.

Odcizil tam vystavené nové dámské jízdní elektrokolo, značky Trek červené barvy společně s nabíječkou baterie, manuálem i záručním listem a pak se po něm slehla zem. Okradený majitel prodejny už mohl jen vyčíslit celkovou škodu, která ho přišla na více než sedmdesát tisíc korun.

Tisková mluvčí policie Ivana Jelínková k případu podotýká a zároveň se obrací na veřejnost: „Vyloupený obchod se nachází u silnice, která je poměrně hodně vytížená. Je tady provoz i v časných ranních hodinách, a proto je pravděpodobnost, že by se mohl někdo pachatele všimnout a také mohl mít některý řidič projíždějícího vozidla zapnutou palubní kameru. Na ní by mohl být zachycen pohyb podezřelých osob nebo vozidel v blízkosti místa činu. Stejně tak se mohl některý občan všimnout pravděpodobného pachatele, který se v danou dobu pohyboval v těchto místech na odcizeném elektrokole. Policisté proto žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k tomuto případu, který se udál 13. listopadu 2019 v prodejně jízdních kol v Chotěšově, aby kontaktovali tísňovou linku  Policie ČR 158.“