Policie hledá pachatele, který s nožem přepadl barmana. Nepoznáte ho na videu?

BRNO – Kapucí a kuklou maskovaný pachatel napadl a ohrožoval barmana nožem. Přinutil ho otevřít trezor a odnesl si desítky tisíců korun.

V úterý zveřejnila policie případ, který se stal uprostřed září v lokálu v Černovické ulici Komárově. Zatím neznámého muže čtvrt hodiny po jedné hodině v noci vpustil barman dálkovým ovládáním dveří do podniku. Maskovaný muž v kapuci s kuklou vběhl za bar, udeřil barmana loktem do obličeje a požadoval otevření trezoru. Přitom barmana neustále ohrožoval nožem s čepelí nejméně 10 centimetrů dlouhou. Mladý muž v obavě o svůj život trezor otevřel a lupič z něj vzal několik desítek tisíců korun. Hodil je do odložené igelitové tašky a z místa uprchl. Po ulici směřoval k autobusové zastávce Černovická.

Asi třicetiletý pachatel byl 170 centimetrů vysoký svalnaté postavy. Na sobě měl tmavou prošívanou bundu s kapucí, tmavé kalhoty a obličej krytý černou kuklou. Hovořil česky bez výrazného přízvuku chraplavým hlasem. „Informace vedoucí ke ztotožnění pachatele můžete sdělit na tísňovou policejní linku 158. Policie děkuje za spolupráci,“ uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek.

Maskovaný muž ohrožoval barmana nožem.

Kriminalisté pátrají po muži, který uprostřed září ohrožoval nožem obsluhu podniku v brněnské Černovické ulici. Z baru si odnesl finanční částku. Případné poznatky ke ztotožnění pachatele volejte na linku 158. ? https://www.policie.cz/docDetail.aspx?docid=22511718&doctype=ART&prev=true

Zveřejnil(a) Policie České republiky dne Středa 20. listopadu 2019