Příběh o Sněhurce ovládne led. Buďte u toho!

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Ledová show s budějovickým rodákem Tomášem Vernerem v hlavní roli prince se pod vedením proslulého slovenského režiséra Jaro Moravčíka vrací do jihočeské metropole. Existuje snad někdo, kdo by neznal Sněhurku?

Příběh o Sněhurce ušel dlouhou cestu. Od klasického zpracování bratří Grimmů přes broadwayská divadelní jeviště až k Oscarem oceněnému celovečernímu animovanému filmu Walta Disneyho. Bylo tak jen otázkou času, kdy Sněhurka zatančí na ledě. Nenechte si ujít skvělé výkony krasobruslařů, nádherné kostýmy a vzdušnou akrobacii. Uslyšíte písně Vašo Patejdla a vtipné texty Václava Kopty, které zpívá za Sněhurku Dara Rolins a za prince David Gránský. Role holoubků se zhostil polský taneční pár Natalia Kaliszek a Maksym Spodyriev, dechberoucími světelnými a zvukovými efekty doprovází slavný příběh Stanislav Kušík.

Ukažte dětem ledové zpracování známé pohádky, nechte se oslovit řečí tance, zpěvu a humoru. Sněhurku na ledě uvidíte 23. 11. od 17:00 hod. v Budvar aréně v Českých Budějovicích.