Rozsvěcení vánoční stromů na Mladoboleslavsku. Víme, kdy a s jakou parádou okolo!

MLADÁ BOLESLAV – Mnoho z nás si nechce nechat ve svých městech a obcích ujít slavnostní rozsvěcení vánočních stromů, které máme spojené s vánočními trhy, koledami, vůní svařeného vína a pomáhá nám naladit se na tu správnou vánoční atmosféru.

Kosmonosy, Bakov, Bělá a Mladá Boleslav

V Kosmonosech bude vánoční strom rozsvícen už 29. listopadu. Chystají se i tradiční trhy na Černinském náměstí. V Mladé Boleslavi proběhne tradiční akce na Staroměstském náměstí 1. prosince v 17 hodin. Na Vánoce tu naladí dětský pěvecký sbor s koledami, stánky s občerstvením i svařák. V Bakově nad Jizerou to bude také 1. prosince a program začne už ve 13 hodin. Strom bude zářit od 17. hodin. Rozsvícení Vánočního stromu v Bělé pod Bezdězem doprovodí ve stejný den i čase trio trubačů skupiny Brasstet. Nepřijdete ani o vánoční světlo, které opět přinesou andělé od stromu. Nezapomeňte tedy na svíčky nebo lépe lucerničky, ať si kousek pohody můžete odnést i do svých domovů.

Mnichovo Hradiště, Benátky, Bělá, Dobrovice a Bouzov

V Mnichově Hradišti bude 1. prosince tradiční setkání u stromečku následované průvodem ke kostelu. Nezapomeňte si zvonečky. Začátek v 16 hodin na Masarykově náměstí. Zahájení Benáteckého Adventu s rozsvícením vánočního stromu se bude konat na Husově náměstí. Program bude už od 14 hodin na Husově náměstí. Dobrovice se přidá také 1. prosince od 17 hodin. Na Palackého náměstí vystoupí pěvecký sbor a členové divadelního souboru Dobrovít. V Dolním Bousově se akce bude konat 1. prosince od 17 hodin na náměstí.