Bohuš Matuš a Magda Malá roztančili Citadelu

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Bohuš Matuš, oblíbený český zpěvák a tenor, rozdával radost v meziříčské Citadele. Společně se zpěvačkou Magdou Malou navštívili také Seniorpark a v předvánočním shonu pohladili po duši svými písněmi nejednoho člověka. Večer je ještě čekal klasický koncert pro jejich fanoušky.

„Koncertů se ve Valašském Meziříčí zúčastňuji vždy rád, jel jsem i tentokrát, i když připravuji únorový koncert a zároveň i novou desku. Velmi se mi líbilo místní publikum, což potvrdila i Magda Malá, “ sdělil bezprostředně po koncertu sám Bohuš Matuš.

Magda Malá potěšila seniory skladbou Ta naše písnička česká, Hallelujah, nechyběly ani vánoční koledy. To doplnily děti s rodiči skladbou Vánoční od Bohuše Matuše a Kateřiny Brožové, vidět jste mohli mexické tanečnice, vystoupení na tyči Poledance, také ukázky žonglování. Svým vystoupením zpěváci potěšili celé osazenstvo Citadely, roztančili všechny ošetřovatelky i personál. Večerního koncertu se měla zúčastnit vycházející hvězda Nela Třetinová, z rodinných důvodů ale nakonec nedorazila. I tak to byl velmi příjemný a překvapivý večer, na který budou senioři z Citadely i skalní fanoušci ještě dlouho vzpomínat.