Městská část Brno-Židenice bude plnit dětem vánoční přání

BRNO – Při příležitosti 11. slavnostního rozsvícení vánočního stromu v městské části Brno-Židenice provede úřad městské části malé vánoční kouzlo a splní jednomu z dětí jeho přání.

Strom se rozsvítí v neděli 1. prosince od 17 hodin před radnicí městské části Brno-Židenice. Vánoční atmosféru zpestří bohatý program a pěvecké vystoupení. Děti se mohou těšit i na sněhovou nadílku. Bude oceněn vítěz soutěže Namaluj novoročenku Městské části Brno-Židenice PF 2020. Po rozsvícení vánočního stromu bude vylosován výherce akce Splnění vánočního přání.

Splnění vánočního přání popsali představitelé radnice: „Pro tento účel byl vytvořen formulář zveřejněný v Židenickém zpravodaji, který, prosím, vyplňte a v den akce vhoďte přítomnému andílkovi do kouzelné vánoční schránky. Losování proběhne po rozsvícení stromečku.“ Podmínky akce: věk dítěte do 14 let, maximální cena dárku 3.000 Kč, jedna osoba = jeden vyplněný formulář, v případě zjištění vhození více formulářů na jedno jméno, bude výherce vyřazen a následně na radnici vylosován nový výherce. Taky v případě, že cena dárku prokazatelně převýší stanovený finanční limit, bude vylosováno nové přání. Vánoční dárek předá vedení radnice.