Ženy na rodičovské se s M.arter učily „prodat“ své schopnosti

Ženy na rodičovské se s M.arter učily „prodat“  své schopnosti 

PRAHA –  V říjnu pořádala vzdělávací a networkingová organizace M.arter několik workshopů zaměřených na ženy na rodičovské dovolené, které plánují v blízké době návrat do zaměstnání nebo začínají se svým vlastním podnikáním. Okruh témat byl tak pestrý, že si každá žena našla to svoje. 

Jeden z workshopů vedl i profesní a osobní kouč Petr Starý, který se koučování věnuje již od roku 2007. Specializuje se na oblast psychologie prodeje, komunikaci se zákazníky a umění prodat sám sebe s pozitivním ovládáním verbální i neverbální komunikace. 

,,Jsem hodně pocitový člověk a dokážu se rychle vcítit do situace žen, které se např. vrací do pracovního procesu s obavou, že ztratily pracovní rytmus, znalosti, pohotovost a sebevědomí.“

To byla také hlavní témata, kterými se workshop zabýval. Zaměřovali jsme se na podporu žen v tom, aby si uvědomily své schopnosti a podpořily vztah samy se sebou. Aby se po delší pauze opět začaly také věnovat samy sobě a podpořily svou sebeúctu.

Nezapomněl ani na ženy podnikající při rodičovské. Často totiž narážíme na nejistotu a podceňování sebe sama, které v sobě ženy někdy mají. Obvykle se stane, že si uvědomí svou kvalitu, sebevědomí a schopnosti, které jsou mnohdy větší než u mužů. Vždyť kolik toho taková máma na rodičovské zvládne?!

Na workshopu nás učil, jak umět prodat sama sebe. Když si žena věří a dokáže ostatní nakazit svým nadšením pro to, co dělá, ostatní to ocení. Zvyšuje tak šanci prodat to, co dotyčná nabízí. 

Petr Starý oslovit organizaci M.arter, protože věří, že potenciál žen se musí rozvíjet, a že ženy na rodičovské potřebují větší podporu. Rozhodl se formou barteru předat ženám to nejcennější – své know-how a svůj čas. 

Aby mohl nabídnout svým klientům nové přístupy, sám se pravidelně vzdělává. Má výcvik v psychologii osobnosti, certifikovanou typologii MBTI, roční výcvik v NLP (neuro-lingvistické-programování), kurz Nenásilná Komunikace a kurzy Respektovat a být Respektován.

Potřebovaly byste taky trochu popostrčit nebo získat nové vědomosti? Podívejte se na naše další workshopy a přihlaste se.