Kupte si hasičský punč, pomůžete tak dětem z dětských domovů

OLOMOUC, JESENÍK – Adventní čas je spojený s mnoha charitativními a benefičními událostmi, které pomáhají potřebným. Hasiči z Olomouce a z Jeseníku se připojuji k této tradici.

„Hasičům není pomoc druhým samozřejmě cizí. Tradičně proto před svátky prodávají hasičský punč a výtěžek z prodeje pak putuje na dobročinné účely,“ uvedla tisková mluvčí Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje Lucie Balážová. Letos budou prodávat hasiči na vánočních trzích na Horním náměstí v Olomouci v pátek 13. prosince od 16 hodin odpoledne. Přijďte ke stánku Dobrého místa pro život v ústí Ostružnické ulice a koupí hasičského punče podpořte děti v olomouckém dětském domově.

Podobnou tradici mají také hasiči v Jeseníku. Ti prodávají punč hned ve dvou termínech. Poprvé se na Masarykově náměstí s hasičským punčem objeví už tento čtvrtek 5. prosince na vítání Mikuláše. Podruhé pak budou prodávat punč na zlatou neděli 22. prosince už od 9 hodin ráno a kromě hasičského punče se můžete těšit také na sváteční polévku na zahřátí. Výtěžek z obou prodejních akcí v Jeseníku poputuje dětem z Dětského domova v Černé Vodě.