Policie pátrá po totožnosti tohoto muže. Pomoci můžete i vy

TÁBORSKO – Policisté veselského obvodního oddělení žádají širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při pátrání po totožnosti muže. Jeho fotografii se jim podařilo získat při šetření jednoho z prověřovaných případů. Podání vysvětlení tohoto muže by zásadně přispělo k objasnění uvedeného skutku.

Tento muž se pohyboval v době krátce po desáté hodině dopolední středy dne 20. listopadu 2019 v penzionu pro seniory v ulici K Zastávce na jižním okraji města Veselí nad Lužnicí. „Je ve věku odhadem 40 až 45 let, statné, asi 180 centimetrů vysoké postavy, krátkých černých vlasů s čelními kouty. Oblečen byl do bílé košile a tmavých kalhot a bundy. Na nohou měl černé polobotky. V ruce držel blíže neurčené listinné dokumenty či tiskoviny,“ popsal policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Veselští policisté žádají muže na fotografii, aby se přihlásil na jejich služebně na náměstí T. G. Masaryka ve Veselí nad Lužnicí či telefonní lince 974 238 760. „Zároveň žádáme každého, kdo by uvedeného muže na fotografiích poznal, případně měl další poznatky k ustanovení jeho totožnosti, k jeho pohybu či výskytu ve Veselí nad Lužnicí, případně k vozidlu, kterým mohl cestovat, aby tyto informace sdělil veselským policistům na výše uvedených kontaktech,“ dodal Doubek.