Užijte si s dětmi Adventní mikulášský víkend v Čejkovicích

HODONÍN – Společnost Sonnentor je výrobcem voňavých čajů a koření, a to se krásně hodí k tradičním vánočním symbolům, jako jsou vánočka, stromeček, jmelí, zpívaní koled, krájení jablíčka, lodičky z ořechových skořápek a mnoho dalších. Přijďte v sobotu 7. nebo v neděli 8. prosince vždy od 10 do 17 hodin společně prožít krásnou atmosféru blížících se svátků na tradičním Adventním mikulášském víkendu v čejkovickém Bylinkovém ráji.

Na co se můžete těšit? Na bohatou mikulášskou nadílku pro děti, divadlo i kulturní program ve folklorním stylu, Mikuláše, anděla a originální exkurzi do pekla. Budou se konat i tvořivé dílničky pro děti, adventní mini jarmark a exkurze ve výrobně čajů. K tomu si pochutnáte na adventních dezertech, voňavém kořeněném čaji, punči nebo svařáku. I letos se Adventní mikulášský víkend ponese v duchu zero waste a každý, kdo si přinese svůj vlastní hrníček, dostane 5 korun slevu na Sonnentor nápoj.

Program:
10:30 – 11:30 – Divadelní představení Bajaja, hraje Divadlo Martina Hrušky. Příběh prince Jaroslava, který se vydal do světa se svým koníkem.
11:30 – Mikulášská nadílka
13:00 – 13:20 – Dětské folklórní vystoupení Půjdem spolu do Betléma: v sobotu dětský folklórní soubor Súček a Mašlička z Mutěnic, v neděli folklórní kroužek Nechoránek z Prušánek.
13:30 – Mikulášská nadílka
15:30 – 16:30 – Divadelní představení Setkání před Betlémem, hraje Divadlo Víti Marčíka. Lidový příběh o narození Ježíše.
16:30 – Mikulášská nadílka

Navštivte v tuto dobu i Templářské sklepy Čejkovice v pekelném provedení. Také zde si můžete vychutnat svařené víno s kořením Sonnentor. Na děti tam čeká spousta her.

foto: sonnentor.cz