Zbývají vám volné finance? Utraťte je do konce roku za nové dresy

Koronovirová pandemie výrazně zasáhla i sport. Aktuálně tak mnohým týmům zůstaly nevyužité prostředky. Existuje však možnost, jak je ještě nyní efektivně utratit.

Nové dresy s DDsport

V případě, že i váš sportovní klub má na účtu nevyužité finanční prostředky, ať již ve formě příspěvků sponzorů nebo nevyužité finance za pronájem halových prostor, stále se nabízí možnost, jak je přeměnit v hodnotné zboží, které váš tým určitě využije.

Vhodnou možností je vybrat si nové sportovní dresy a podpořit tak prostřednictvím nákupu celý tým. Se značkou DDsport si vyberete ty, které přesně odpovídají vaší představě.

DDsport je tradiční česká značka, která se zaměřuje na výrobu sportovních dresů. Jedná se o spolehlivého partnera s více než 25 let trvající zkušeností v oboru, na něhož se spoléhají sportovní kluby napříč ČR.

Připravit je možno dresy pro různé typy halových i jiných sportů. Nabídka zahrnuje mimo jiného florbalové dresy, basketbalové dresy, potažmo volejbalové dresy v dámské i pánské variantě dle vámi zvoleného střihu. Návrhy střihových řešení reflektují, že se sport neustále rozvíjí a nároky kladené na sportovce jsou stále vyšší.

Váš profesionální sportovní partner

Zároveň nenutí dělat kompromisy z hlediska komfortu, dresy jsou stoprocentně funkční i vysoce pohodlné. A to i díky široké škále velikostí, která spolehlivě oblékne všechny typy postav.

Grafický návrh zpracovává tým profesionálních grafiků, kteří jsou schopni vyhovět i náročným požadavkům. Ze strany zákazníků je především poptáváno přizpůsobení designu dresu u návrhů originální grafiky.

Zároveň je možno obratem vystavit fakturu. Využít tak bude možné fakturu vystavenou ještě do konce roku 2020, což umožní vyúčtování pro dotační programy či sponzoring. Samotné dresy pak lze vyrobit a současně dodat počátkem roku 2021. Lednové termíny pro expedici zboží budou rezervovány.