Zdeněk Pohlreich nabídne další úsporné recepty. Již zítra!

Nový pořad televize Prima, Šéfem za pár minut, přináší neotřelý pohled na vaření. Když své síly spojí Zdeněk Pohlreich s Ivetou Fabešovou, výsledkem může být jedině: oslnivá kuchyně v každé rodině. Diváci mohou sledovat skvělé tipy na rodinné vaření ze surovin, které stoprocentně mají ve spíži, 3. prosince ve 22.30 nebo v repríze v neděli 6. prosince v 10.30. 

Ekonomické vaření nemusí být nudné a nezáživné. Jak tvrdí Zdeněk Pohlreich v šestém díle pořadu Šéfem za pár minut: „Ekonomicky neznamená nudně. Zapomeňte na stereotypy a vykouzlete z běžně dostupných surovin to nejlepší. Koneckonců, v jednoduchosti je krása. Dokonce i jednoduchá pomazánka si zaslouží nebýt při přípravě odbytá. Zkuste to a uvidíte…“

Na jaké recepty se můžete těšit tentokrát?
– Pstruh s rajčaty a jarní cibulkou – varianta pro plech i pánev
– Pomazánka z pstruha
– Piškotová roláda s krémem Diplomat
– Zapečené těstoviny

Podle Šéfa je jasné, že výše uvedené dobroty jsou chutné, skvělé a nevysají peněženku. Navíc jedna ze surovin je natolik variabilní, že se z ní dá připravit hned několik pokrmů. Hned na začátku tohoto dílu se diváci dozví, že pstruh zkrátka patří na český stůl. Je to jedna z ryb produkovaných udržitelným způsobem, a navíc skvěle chutná. Máte ji rádi také? Pokud jste se dodnes báli přípravy, už nemusíte. Stačí pár ingrediencí, a jak Zdeněk Pohlreich dodává: „K rybě není potřeba příloha. Stačí doplnit zeleninou, kterou připravíte zároveň s rybou, a čerstvým pečivem. Za patnáct minut je hotovo. Tak proč si něco takového odpírat?“
Mimochodem, víte, že při přípravě pomazánky se ryba vmíchává do směsi jako poslední? To proto, aby se nerozbila. Plus další tipy vám Šéf prozradí. Tak se dívejte.