VIDEO: Velmi nebezpečná Novoroční zábava

PRAHA – Dvojice rozjařilců v pražských Stodůlkách slavila příchod Nového roku velmi netradičním způsobem. Podle ohlašovatelů vyhazovali muži z okna různé předměty. Třeba autobaterii nebo brzdový kotouč.

K jednomu z prvních případů v novém roce vyjížděli policisté z místního oddělení Stodůlky,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Společně s velitelem z pohotovostní motorizované jednotky jeli do pražských Stodůlek, kde oznamovatelé nahlásili dvojici mužů, kteří vyhazovali nebezpečné předměty z okna na ulici. Policisté rychle vyhledali inkriminovaný byt a v něm i osobu, která předměty vyhazovala.

Policisté na místě šetřením zjistili, že muž z okna vyhodil brzdový kotouč, autobaterii a skleněné láhve,“ doplnila mluvčí. Sedmadvacetiletý podezřelý muž byl omezen na osobní svobodě a převezen na policejní stanici a to pro podezření ze spáchání protiprávního jednání. Muž měl velké štěstí, že předměty, které z okna vrhl, nikoho nezranily. Policejní video naleznete na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.