Objevte se službou iPodnik moderní řešení práce v kanceláři

Ne každé podnikání vyžaduje fyzickou přítomnost v kanceláři. Stále častěji tak podnikatelé za pomoci moderních technologií řeší nezbytnou agendu online. Jaké výhody má kancelář v cloudu?

Jaké jsou výhody práce v cloudu

Pod pojmem cloud se obecně rozumí globální síť serverů. Společnost díky převedení do cloudu může přesunout vlastní IT infrastrukturu mimo své prostory. Výpočetní výkon je proto dostupný prostřednictvím internetu.

Praktických výhod takovéto kanceláře v cloudu je hned několik. Především jde o vysoce efektivní sdílení dat. To umožňuje efektivně propojit zaměstnance v celé firemní struktuře. Současně lze zapojit pracovníky i na dálku a využít ty externí, případně stálé zaměstnance ponechat v režimu home office.

Sdílení v cloudu nevyžaduje řadu dalších externích služeb, které se v krátkém čase mohou stát nepřehledné pro využívání a vyžadují zároveň i individuální nastavení pro potřeby firmy.

Podobné pojetí je z technologického hlediska vhodné nejen pro velké a zavedené společnosti, ale také drobné podnikatele.

Jak funguje služba iPodnik

Služba iPodnik nabízí komplexní řešení firemní agendy prostřednictvím vzdáleného přístupu k datům. Realizace je technicky nenáročná. Není nutné nic instalovat nebo konfigurovat.

Současně tento systém plnohodnotně umožní využívat známý software. Není tak nutné pracovníky komplikovaně zaučovat v používání jiných programů.

Řešení iPodnik umožňuje tak například vedení daňového účetnictví online prostřednictvím známého účetního software Pohoda. Podobně lze také využívat plnohodnotnou funkcionalitu kancelářského balíku Microsoft Office 365. jeho součástí je taktéž funkce exchange online, tedy výměna dat online, kdy může editovat dokument více uživatelů najednou.

Kvality webu http://www.ipodnik.cz/ si cení nejen jeho uživatelé. V soutěži WebTop100 získal ocenění za nejlepší web v oblasti IT.