Policie hledá Tomáše z Černého Mostu. Chodí o berli a trpí schizofrenií. Nevrátil se z procházky

PRAHA – V neděli ráno odešel mladý muž na procházku a už se nevrátil. Nebere léky na schizofrenii a po vážném úrazu chodí o berli. Pokud jste pohřešovaného viděli, kontaktujte prosím linku 158.

Policisté hledají muže, který v neděli ráno odešel z bytu na Černém Mostě v Praze 9,“ informoval policejní mluvčí Jan Daněk. Mladý muž se vypravil na půlhodinovou procházku, ale už se nevrátil. V pondělí ohlásila pohřešování jeho příbuzná. „Pohřešovaný je schizofrenik, a měl by brát na nemoc léky, ale nebere,“ doplnil mluvčí.

Hledaný muž je střední postavy, vysoký 185 centimetrů. Má modré oči krátké světlé vlasy. V době odchodu měl mít na sobě černou péřovou bundu, tepláky a černé kanady. Prodělal vážný úraz a proto se pohybuje o berli. Pokud jste muže viděli nebo víte, kde by se mohl nacházet, kontaktujte prosím policii, například pomocí tísňové linky 158.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.