Surovec, který napadl stařenku v metru, byl dnes ráno dopaden!

PRAHA – Dnes ráno byl polapen agresor, který bil pěstmi devadesátiletou stařenku v pražském metru. Poznal ho revizor Dopravního podniku a zavolal na linku 158.

Včera jsme informovali o napadení devadesátileté stařenky ve stanici metra Prosek. Neznámý muž ji pěstmi bil do obličeje a poničil také její brýle. Jen proto, že ho požádala o uvolnění sedačky. Policisté rovněž zveřejnili kamerové záznamy, na kterých byl podezřelý muž zachycen a žádali veřejnost o spolupráci při jeho hledání. Díky medializaci se podařilo dnes agresora zadržet.

Pražští policisté dnes krátce po deváté hodině ráno omezili na osobní svobodě podezřelého muže,“ informoval policejní mluvčí Richard Hrdina. Muže, který odpovídal popisu hledaného útočníka, poznal přímo v terénu v Praze 5 všímavý revizor Dopravního podniku. Ihned zavolal na linku 158 a přivolal na místo policisty, kteří provedli zadržení. Policie děkuje všem za pomoc při pátrání a šíření tohoto případu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.