Dvojice zkušeně demontovala díly z autovraku. Mělo to jednu vadu!

PRAHA – V Mozartově ulici montovala dvojice náhradní díly z vraku. Snažili se demontovat poloosu a homokinetický kloub. Pozorný oznamovatel přivolal na místo operace strážníky.

K jednomu ze zaparkovaných vozidel do Mozartovy ulice v Praze 5 vyrazila dvojice vybavená potřebným nářadím,“ informovala mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. Zde se pokusili vymontovat poloosou a homokinetický kloub. „Počínání muže a ženy neuniklo pozornému oznamovateli a přivolal na místo strážníky,“ dodala mluvčí.

Muž s nářadím v ruce hlídce klidně oznámil, že se jedná o jeho vůz. Má jich prý po Praze několik a náhradní díly potřebuje do jiného vozu. Muž hlídce dále sdělil, že se jedná většinou o nepojízdné vraky, které pořídil od různých osob.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Strážníci proto provedli kontrolu databází, kterou rychle vyšlo najevo, že má vůz jiného majitele. Aby toho nebylo málo, neměla dvojice u sebe žádné osobní doklady, ani doklady od vozidla. „Podrobnosti případu šetří nyní státní policie,“ uzavřela mluvčí.