Muži hrozí až 18 let vězení za vraždu

PRAHA – Včera začali kriminalisté vyšetřovat násilný trestný čin v Plzeňské ulici v Praze. Policisté nechtěli být konkrétní, aby nezhatili vyšetřování. Dnes přibyla důležitá informace.

Od poledních hodin středečního dne pracovali krajští kriminalisté z prvního oddělení na objasnění násilného trestného činu,“ informovala policejní Mluvčí Violeta Siřišťová. Jeden z nejvážnějších trestných činů se odehrál v Praze 5, v Plzeňské ulici. Policisté v souvislosti s tímto případem zadržely jednu osobu, více se však k činu, ani průběhu vyšetřování nechtěli vyjadřovat, a to s ohledem na řádné objasnění případu.

Nedlouho před půlnocí sdělil vyšetřovatel čtyřiačtyřicetiletému muži obvinění pro spáchání trestného činu vražda,“ uvedl dnes policejní mluvčí Jan Rybanský. Vyšetřovatel zároveň dal podnět státnímu zástupci k vypracování návrhu na vzetí obviněného do vazby. V případě odsouzení hrozí pachateli trest až osmnáct let odnětí svobody.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.