Hledá se Tomáš. Má finanční problémy a rodina se o něho bojí

PRAHA – Jednadvacetiletý mladík odešel z domova v sobotu. Nechal doma klíče i mobil. Rodina se o něho bojí. Pokud jste Tomáše viděli, kontaktujte prosím linku 158.

Mladík odešel z domova v sobotu třiadvacátého ledna,“ informoval dnes policejní mluvčí Jan Rybanský. Nikomu nesdělil kam jde, ani kdy se vrátí. Doma zanechal klíče i mobil. Přitom ještě v sobotu ráno komunikoval prostřednictvím mobilu s maminkou a prý nic nenasvědčovalo, že je něco v nepořádku. „Rodina však později zjistila, že má mladík v posledních měsících finanční potíže, které tajil,“ doplnil mluvčí.

Rodina má obavy o mladíkův život a může za to také povaha pohřešovaného. Je silnější postavy, vysoký zhruba 183 centimetrů. Má hnědé vlasy i oči a tvář mu pokrývá strniště. Oblečený byl do černé zimní bundy s velikými kapsami a tmavých džín. Na nohou měl černé tenisky s červenou patou. Působí poněkud starším dojmem. Pokud jste pohřešovaného Tomáše viděli nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte prosím linku tísňového volání 158.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.