VIDEO: Velké nůžky měl muž připevněné k zápěstí! Proč?

PRAHA – Policisté při běžné kontrole před Hlavním nádražím v Praze narazili na muže, který jim začal vyhrožovat pobodáním. Nakonec musel být spoután a na zápěstí jeho ruky policisté objevili velké kuchyňské nůžky.

Policisté ze speciální pořádkové jednotky hlídkovali v pátek dvaadvacátého ledna ve Vrchlického sadech,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk. Jeden z přítomných obyvatel parku se policistům nezdál a jeho chování bylo nezvyklé. Proto se ho rozhodli zkontrolovat. Muž však na výzvy policistů nereagoval, nespolupracoval a dokonce začal být i agresivní. V jednu chvíli řekl, že kdyby je chtěl pobodat, tak může.

Policisté proto museli přistoupit k použití donucovacích prostředků, aby vyhrocenou situaci vyřešili,“ doplnil mluvčí. Během osobní prohlídky policisté nalezli spoustu zajímavých objektů. Ten nejzajímavější však měl muž pevně připevněný k zápěstí. Byly to masivní kuchyňské nůžky, se kterými by mohl napáchat hodně škody. Jednatřicetiletý muž byl převezen na policejní služebnu a je podezřelý ze spáchání přestupku. Video z policejního zásahu naleznete na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.